Βιογραφικό

Ο Κωνσταντίνος Βασιλάτος γεννήθηκε το 1972. Εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Κλασικής Φιλολογίας το 1990 και τελείωσε το 1994 με βαθμό 8,5/10. Στη συνέχεια τελείωσε το 1997 το τμήμα Φιλοσοφικής, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Φ.Π.Ψ.) με κατεύθυνση Ψυχολογία με βαθμό 8,75/10. Έλαβε υποτροφία από το ίδρυμα Αριστοτέλη Ωνάση και ολοκλήρωσε το 1999-2000 τη διδακτορική του διατριβή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο πάνω σε εργασία για το Δημοσθένη.

Έχει συγγράψει και εκδώσει από τις εκδόσεις Γρηγόρη και από τις εκδόσεις Σαββάλα 10 βιβλία γύρω από τη γραμματική και το συντακτικό της αρχαίας ελληνικής και της λατινικής γλώσσας που έχουν ξεπεράσει τις 200.000 πωλήσεις. Τα βιβλία αυτά διδάσκονται σε  αρκετά ιδιωτικά σχολεία και σε πολλά φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.

Για πολλά χρόνια εργάστηκε σε μεγάλα Φροντιστήρια Mέσης Εκπαίδευσης ως υπεύθυνος θεωρητικής κατεύθυνσης. Είναι ιδιοκτήτης τριών πρότυπων Φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, στο κέντρο της Αθήνας, στο κέντρο της Κηφισιάς και στη Γλυφάδα (πολύ κοντά στον τερματικό σταθμό του μετρό στο Ελληνικό) με το όνομα Ἀείμνηστος Παιδεία, εκπαίδευση δηλαδή που ο μαθητής θα θυμάται για πάντα. Οι συνεργάτες του είναι καθηγητές και συγγραφείς. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο και συγγραφέα Πηνελόπη Βαζούρα και έχουν τρία παιδιά, τον Οδυσσέα, την Ελπίδα και τον Ιάσονα.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ - ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ